Povestea noastra

Povestea baclavalei-desertul regilor

Baclavaua este un produs foarte cunoscut în toata lumea dar in special in Orientul Mijlociu fiind pregătită în diferite sortimente adaptate tuturor gusturilor.
Această delicatesa turceasca o să te ducă cu siguranţă la un nivel diferit, odată ce o vei gusta!
Având un nume de lux, această delicatesa vine cu un gust remarcabil .
Din cele mai vechi timpuri ea se servea doar la masa sultanilor.
In palatul Topkapî din Istanbul se păstrează un document de pe timpul sultanului Fatih, potrivit căruia prima baclava a fost preparata în bucătăria otomană în august 1453. Se spune că sultanului i-a plăcut într-atât de mult delicatesa bucatarului, încât a poruncit ca această reţetă să fie trecută în istorie si pana in prezent este considerata ca fiind dulcele celor instariti.
In Romania , Yuksel Impex SRL este primul producator de baclava in diverse sortimentatii , iar in prezent este lider de piata in productia si distributia acestor produse .
Cu o gama variata de produse care se distribuie in toate hypermarketurile din tara , societatea noastra poate satisface orice comanda , chiar si pentru noi sortimente pe care clientii nostri le-ar dori.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.