Parteneri

Distribuitori Baclava, Parteneriate, Cataif Turcesc

PENTRU CA AFACERILE NU SE FAC DE UNUL SINGUR, SUNTEM INTOTDEAUNA DESCHISI CATRE PARTENERIATE SI COLABORARI , SI INCERCAM SA ASIGURAM PARTENERILOR NOSTRI CELE MAI BUNE SERVICII .

CALITATEA SERVICIILOR SI PRODUSELOR ESTE UNUL DINTRE POLITICILE SI PRINCIPIILE COMPANIEI NOASTRE SI INCERCAM PE CAT POSIBILUL SA LE MENTINEM LA UN NIVEL SUPERIOR.
DEASEMENEA CERINTELE CLIENTILOR SI PARTENERILOR NOSTRII FIIND DESTUL DE RIDICATE, YUKSEL SE SITUAZA IN SEGMENTUL PARTENERILOR SERIOSI CARE SATISFAC PE DEPLIN SI IN EGALA MASURA NEVOIA DE SERIOZITATE SI PROMTITUDINE.

PRINTRE PARTENERII NOSTRI SE NUMARA: KAUFLAND,METRO,MEGA-IMAGE,AUCHAN SUPERMARKET,PROFI SUPERMARKET, NEVIS DISTRIBUTION SRL,ALEX STORE SRL SI MULTI ALTII.

DE ACEEA COMPANIA NOASTRA ESTE DESCHISA CATRE NOI PARTENERIATE :
FIE CA AI UN MAGAZIN SAU MAI MULTE,FIE CA ESTI O FIRMA DE DISTIBUTIE SAU AI ORICE FEL DE ACTIVITATE CARE CREZI CA AR PUTEA FI PARGHIA CATRE O COLABORARE CU NOI TE ASTEPTAM CU PROPUNERILE TALE LA SECTIUNEA FORMULARUL DE CONTACT .

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.